loading...
سایت آموزشی دانشجویان
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
اختلال طیف اوتیسم چیست؟ 0 45 drsaber
توانبخشی به چه معناست؟ 0 62 drsaber
اختلال پردازش حسی؟! 0 57 drsaber
اختلالات یادگیری؟ 0 62 drsaber
لکنت زبان چیست؟؟ 0 71 drsaber
کاردرمانی؟ 0 59 drsaber
کاردرمانی جسمی و دست چیست؟ 0 122 drsaber
اختلال اوتیسم؟ 0 93 drsaber
توانبخشی؟؟ 0 93 drsaber
گفتاردرمانی چیست؟ 0 99 drsaber
بیش فعالی در کودکان 0 109 drsaber
اختلالات طیف اوتیسم 0 115 drsaber
کاردرمانی ذهنی یعنی چه 0 128 drsaber
توانبخشی؟ 0 172 drsaber
بیش فعالی و نقص توجه؟ 0 132 drsaber
توانبخشی 0 148 drsaber
کاردرمانی 0 154 drsaber
چه عواملی تعیین کنند قیمت ناودانی می باشد؟ 0 130 metal
معایب ورق گالوانیزه 0 139 metal
ناودانی ها بر چه اساسی دسته بندی می شوند؟ 0 108 metal
خصوصیات ورق رنگی 0 133 metal
کاربرد ورق کرکره سینوسی 0 134 metal
کاربرد پروفیل آبرو 0 123 metal
اختلال پردازش حسی چیست؟ 0 119 drsaber
کاربرد پروفیل های ساختمانی 0 133 metal
کاربرد پروفیل استیل دکوراتیو 0 132 metal
مزایای استفاده از ورق سیاه در صنایع 0 144 metal
مزایای استفاده از ورق رنگی 0 133 metal
روش تولید ورق رنگی 0 136 metal
کاردرمانی در منزل 0 130 drsaber
علیرضا تولائی راد بازدید : 657 یکشنبه 16 مهر 1391 نظرات (0)

 

 
 
 
کمی قبل تر از ورود تبلت ها به بازار لپ تاپ ها حرف اول را می زدند و همه ی ما شاید در محل کار یا اتاقمان یکی از آن ها را داشته باشیم و بیش تر کارهایمان را با آن انجام دهیم . اما سوال اینجاست آیا میتوان گفت که دیگر دوره ی کارکردن با لپ تاپ ها گذشته است و باید به تبلت ها پرداخت و آن ها را برای انجام کارهایمان برگزینیم؟
 
 
 

گویا آی تی:  امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش فناوری نیاز به ابزار های مفید و قابل حمل برای انجام امور مختلف بیش از پیش احساس می شود ، ابزاری که در مقابل نمونه های پیشین خود برتری های بیش تری داشته باشد و حرف اول را بین آن ها بزند! نمونه ی این ابزار ، رایانه های لوحی (تبلت ها) هستند که از ابتدای ورود به بازار با استقبال چشم گیری از سوی کاربران مواجه شدند و هر لحظه هم به محبوبیت آن ها بین کاربران افزوده میشود ، کمی قبل تر از ورود تبلت ها به بازار لپ تاپ ها حرف اول را می زدند و همه ی ما شاید در محل کار یا اتاقمان یکی از آن ها را داشته باشیم و بیش تر کارهایمان را با آن انجام دهیم . اما سوال اینجاست آیا میتوان گفت که دیگر دوره ی کارکردن با لپ تاپ ها گذشته است و باید به تبلت ها پرداخت و آن ها را برای انجام کارهایمان برگزینیم؟


 

در این مقاله تلاش کرده ایم تا معایب و برتری های هر دو محصول را برسی کنیم و در پایان به شما در انتخاب بین آن دو کمک کرده باشیم . اگر بین خرید این دو محصول دو دل هستید با ما تا انتها همراه باشید.

 

ادامه مطلب  ...

 

 



لپ تاپ ها :

رایانه کیفی یا لپ‌تاپ (به انگلیسی: Laptop)، کوچک و نسبتاً سبک گفته می‌شود. وزن آن معمولاً بین ۱ تا ۷ کیلو است که به‌اندازه و مواد مصرف شده در ساخت آن بستگی دارد. این رایانه کوچک‌تر از رایانه‌های رومیزی است و می‌تواند با یک باتری کارکند و یا از یک آداپتور AC/DC خارجی تغذیه شود. بسیاری از آن‌ها چند سلول ۳ ولت دارند که در اجرای عملکرد ساعت و دیگر فرآیندها در هنگام قطع برق مفید است. لپ‌تاپ‌ها به طور کلی دارای همان اجزایی هستند که در یک رایانه رومیزی وجود دارد ولی با این تفاوت که تا جای ممکن از وزن و اندازه آنها کاسته شده‌است. لپ‌تاپ‌ها دارای صفحه نمایش بلور مایع هستند و چند طرح حافظه درآن‌ها برای RAM در نظر گرفته شده‌است. لپ‌تاپ‌ها دارای یک صفحه کلید سرخود هستند و یک ماوس نیز روی صفحه زیرین آنها وجود دارد ولی می‌توان صفحه‌کلید و ماوس خارجی و جداگانه نیز به آنها متصل کرد.{ویکی پدیا فارسی}

یکی از مزایای استفاده از یک لپ تاپ ها ، بهره گیری از سخت افزار هایی است که در آن گنجانده شده اند که از جمله آن ها میتوان به صفحه کلید کامل ، صفحه نمایش بزرگ و با وضوح بالا اشاره کرد. صفحه کلید فیزیکی کامل به افرادی که علاقه ای به تایپ کردن روی صفحه نمایش ندارند بسیار کمک میکند و همچنین سرعت عملکرد آن ها را نیز افزایش میدهد.


 
صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت به آن ها کمک میکند تا با دید بازتری به کارهایشان بپردازند، کتاب بخوانند ، بازی کنند ، ویدئو تماشا کنند و یا اینکه صفحات وب را مرور کنند. لپ تاپ ها دارای صفحه نمایش هایی با اندازه هایی متفاوت هستند که شما میتوانید با توجه به نیازتان آن ها را انتخاب کنید. معمولا صفحه نمایش آن ها به دور از هرگونه صدمات و آسیب های جانبی هستند و ممکن است بعضی از آن ها از قابلیت لمس هم پشتیبانی کنند.

فضای ذخیره سازی (هارد دیسک) در لپ تاپ ها بسیار زیاد است و برای یک استفاده معمولی کاملا مناسب است به طور متوسط بهره گیری از یک حافظه ۵۰۰ گیگابایتی به بالا در این محصولات این امکان را برای شما فراهم میکند تا با خیال راحت هر آنچه را که مایلید از مالتی مدیا تا پروجه های کاریتان را در آن به راحتی ذخیره کنید و هر زمان که خواستید با سرعت بالا به آن دسترسی داشته باشید.

یکی دیگر از ویژگی های لپ تاپ ها بهره گیری از تجهیزات و سخت افزار های قدرتمند(با توجه به مدل آن ها متفاوت است) است که انجام کارهای مختلف از جمله بازی کردن و کارکردن با انواع نرم افزار ها را برای شما به آسانی فراهم میکند.

لپ تاپ ها تقریبا تمام پورت ها و درگاه های مورد نیاز را روی خود دارند و بیش تر اوقات نیازی به خرید محصولات جانبی نخواهید داشت.

باتری لپ تاپ ها هم با یکدیگر متفاوت اند و بسته به کاری که در حال انجام آن هستند شارژدهی و بازده متفاوتی دارند اما به طور متوسط در سخت ترین شرایط باتری لپ تاپ میتواند تا ۱ ساعت کامل شارژدهی داشته باشد و همچنین هر وقت هم که به هردلیلی این بخش از لپ تاپ دچار مشکل شد میتوانید آن را از لپ تاپ جدا کرده و از بازار یک جایگزین آن را تهیه کنید یک موضوع دیگر هم این است که اگر بخواهید از منبع تغذیه برق استفاده کنید باید از آداپتور مخصوص لپ تاپ که معمولا وزنی حدود ۱۰۰ تا ۴۰۰ گرم دارد استفاده کنید و اگر مدام در حال رفت و آمد باشید باید آن را همیشه در کیفتان همراه داشته باشید.

اکثر لپ تاپ ها از یک دوربین بهره میبرند که آن هم در جلوی دوربین و روی صفحه نمایش نصب شده است و کیفیت چندان بالایی ندارد ولی برای یک مکالمه ویدئویی و … کاملا مناسب به نظر می آید.

سیستم عامل در لپ تاپ ها اکثرا به دو دسته تقسیم میشود : سیستم عامل ویندوز (به طور مثال ویندوز۷)

و سیستم عامل  Mac OS X شرکت اپل که این دو سیستم عامل عملکردی کاملا متفاوت با یکدیگر دارند و در هنگام خرید باید توجه داشت که کدام یک از آن ها بیش تر به کار شما کمک میکنند.

قیمت لپ تاپ ها کاملا متفاوت است و به عوامل مختلفی از جمله مشخصات داخلی و همچنین شرکت سازنده محصول و… بستگی دارد.

لپ تاپ ها ساخته شده اند تا شما بتوانید کامپیوترتان را هر جا که دوست دارید ببرید و آن را به راحتی حمل کنید . معمولا لپ تاپ ها وزنی حدود ۱ تا ۳ کیلوگرم دارند و شاید حمل بیش از اندازه آن ها در طول روز درون یک کیف دستی یا کوله پشتی کمی ناراحت کننده باشد و در دراز مدت مشکلاتی را از جمله کمردرد برایتان به وجود بیاورد.



تبلت ها:

تبلت یا لوح‌رایانه (به انگلیسی: Tablet computer) یک موبایل رایانهٔ قابل حمل می‌باشد که از یک تلفن موبایل بزرگتر است و منحصرا با تماس صفحه نمایش به جای استفاده از صفحه کلیدهای فیزیکی عمل می‌کند. {ویکی پدیا فارسی}

تبلت ها به طور معمول داری صفحه نمایشی بین ۷ تا ۱۰ اینچ هستند که از قابلیت لمس با انگشت و بعضی از آن ها قلم پشتیبانی میکنند . صفحه لمسی آن ها به شما این اجازه را میدهد تا به طور مستقیم کارهایتان را انجام دهید ،بازی کنید ، کتاب ورق بزنید و صفحات وب را مرور کنید.


 
البته در نظر داشته باشید که هر لحظه ممکن است به صفحه نمایش تبلت شما آسیب وارد شود و تبلت هم بدون صفحه نمایش بی معنا خواهد شد ! بهترین راه که آن هم تضمین صد در صدی نیست استفاده از کیف و تجهیزات جانبی است که با توجه به نوع آن ها قیمت های متفاوتی خواهند داشت.

اکثر تبلت ها از یک دوربین جلو برای مکالمات ویدئویی و … بهره می برند اما امروزه مشخص شده است که بسیاری از کاربران تمایل دارند تا یک دوربین هم با کیفیت بالاتری در پشت تبلت نصب شود و با آن بتوان عکس و فیلم های با کیفیتی گرفت، این نوع تبلت ها که دارای این ویژگی هستند یعنی ۲ دوربین با عملکرد مجزا معمولا قیمت بالاتری نسبت به تبلت های بی دوربین و یا تک دوربین دارند.

حافظه تبلت ها کاملا متفاوت با یک دیگر است از ۸ گیگ تا ۶۴ و یا بالاتر ! اما معمولا اندازه آن ها بین ۱۶ و ۳۲ گیگابایت است. برای یک استفاده معمولی یعنی مالتی مدیا و اینترنت به نظر مناسب می آید اما اگر این مقدار حافظه برای شما کافی نیست و جوابگو نیازتان نیست می توانید از حافظه های جانبی استفاده کنید که علاوه بر پرداخت هزینه جدا باید به این نکته هم توجه داشته باشید که آیا تبلت شما از حافظه های جانبی پشتیبانی میکند یا خیر.

پورت و درگاه ها در تبلت ها متفاوت است اما اکثر آن ها همه ی پورت ها را ندارند و شاید تمام پورت های روی تبلت به ۴ عدد هم نرسد! شما میتوانید از پورت های جانبی استفاده کنید همچنین بیش تر تبلت ها فقط داری یک صفحه نمایش لمسی برای ارتباط با شما هستند و اگر میخواهید از ماوس و صفحه کلید استفاده کنید باید هزینه آن را بپردازید.

معمولا سخت افزارهایی که در تبلت ها به کار میروند به قدرتمندی کامپیوتر ها و لپ تاپ ها نیست و نمیتوان با آن ها کارهای بسیار سنگین انجام داد و اکثر آن ها را نمیتوان ارتقاء داد. اما سخت افزار های به کاربرده شده در تبلت ها معمولا برای کارهای روزمره بسیار مناسب اند و به شما این امکان را میدهند تا بازی کنید و در عین حال از اینترنت هم استفاده کنید و یا به دیگر کارهایتان بپردازید.

سیستم عامل در تبلت ها بسیار متنوع است و هر تبلت ممکن است با توجه به شرکت تولید کننده از یک سیستم عامل استفاده کند . به طور مثال تبلت های شرکت اپل از سیستم عامل اختصاصی خود شرکت به نام ios استفاده میکنند و شرکت های دیگر هم معمولا از سیستم عامل آندروید استفاده میکنند و تعداد محدودی از تبلت ها هم از سیستم عامل ویندوز ۷ (اکثرا نسخه خانگی) استفاده میکنند ، سیستم عامل موجود روی هر تبلت هم میتواند چیزی به قیمت آن افزوده و یا کم کند.

باتری تبلت ها معمولا درون آن ها قرار داده شده است و قابل جدا کردن از دستگاه نیست . شارژدهی آن ها برای استفاده عمومی مناسب است و در سخت ترین شرایط به طور مثال کار کردن با فایل های آفیس ، اجرای همزمان بازی ، گوش دادن به موسیقی و همچنین اتصال به اینترنت میتوانند بیش از ۱ تا ۵ ساعت شارژ در اختیار شما قرار دهند و همین طور شارژکننده (آداپتور) دستگاه هم بسیار کوچک  و سبک است و به راحتی در جیب شما جای میگیرد.

حمل نقل تبلت ها بر خلاف لپ تاپ ها کاملا آسان است و بی ضرر چرا که تبلت ها وزنی کمتر از یک کیلوگرم دارند و این به شما اجازه میدهد تا آن را همیشه همراه خود حمل کنید و همه جا آن را کنار خود داشته باشید بدون اینکه برای سلامتی شما مشکلی به وجود بیاید.

قیمت تبلت ها با توجه به مشخصات آن ها کاملا متفاوت است و اکثرا از یک لپ تاپ(با امکانات بالا) ارزان تر هستند ولی این موضوع برای همه صدق نمی کند و تبلت هایی هم در این بین هستند که قیمتشان از یک لپ تاپ با تمام امکانات هم گران تر است !




 
جمع بندی و نتیجه گیری:

اگر به مقایسه کوتاه بالا دقت کرده باشید متوجه خواهید شد که هر کدام داری نقاط ضعفی هستند که در کنار هم یکدیگر را خواهند پوشاند . به طور قطعی نمی توان گفت کدام یک بهتر یا ضعیف تر است . این موضوع کاملا به خواسته شما از محصول مورد نظر بستگی دارد و اگر هم همه ی نکات مثبت در هر دو محصول یعنی تبلت و لپ تاپ را میخواهید داشته باشید در حال حاضر بهترین کار استفاده از هر دوی آن ها در کارها است . در حال حاضر تبلت ها و لپ تاپ ها  مکمل یکدیگر هستند و به شما در انجام کارهایتان در نهایت آرامش و آسایش کمک خواهند کرد . این را هم فراموش نکنید که تبلت هنوز در ابتدا راه است و خیلی ها برای آن آینده ی روشنی را پیش بینی کرده اند. شما چه فکر میکنید؟

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به وبسایت آموزشی دانشجویان خوش آمدید در سایت عضو شوید مطلب بگذارید سوال بپرسید به سوالات دیگران که در تخصص شماست پاسخ دهید. TAVALLAEIRAD@GMAIL.COM

یاهو آیدی بنده مسدود شده است .
شماره های تماس
09154054585
09356103443
051-58465846

Alireza Tavallaei Rad - علیرضا تولائی راد

من را به Add List یاهو خود اضافه كنید!



در صورت آنلاین بودن کلیک کنید در صورت آنلاین بودن کلیک کنید در صورت آنلاین بودن کلیک کنید


سوالات و مشکلات خود را بپرسید . مشاوره طراحی اجرا و پشتیبانی سایت های اینترنتی قبول سفارش طراحی سایت
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • يکشنبه 08 آبان 1401
  • يکشنبه 04 ارديبهشت 1401
  • دوشنبه 10 آذر 1399
  • دوشنبه 06 مرداد 1399
  • يکشنبه 01 فروردين 1395
  • سه شنبه 18 فروردين 1394
  • سه شنبه 06 آبان 1393
  • يکشنبه 26 مرداد 1393
  • دوشنبه 19 خرداد 1393
  • چهارشنبه 14 خرداد 1393
  • سه شنبه 13 خرداد 1393
  • دوشنبه 12 خرداد 1393
  • سه شنبه 30 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 17 ارديبهشت 1393
  • دوشنبه 15 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 03 ارديبهشت 1393
  • شنبه 30 فروردين 1393
  • سه شنبه 19 فروردين 1393
  • يکشنبه 17 فروردين 1393
  • جمعه 01 فروردين 1393
  • پنجشنبه 17 بهمن 1392
  • دوشنبه 23 دی 1392
  • يکشنبه 15 دی 1392
  • دوشنبه 09 دی 1392
  • يکشنبه 08 دی 1392
  • پنجشنبه 05 دی 1392
  • پنجشنبه 28 آذر 1392
  • چهارشنبه 13 آذر 1392
  • دوشنبه 13 آبان 1392
  • سه شنبه 23 مهر 1392
  • شنبه 06 مهر 1392
  • جمعه 05 مهر 1392
  • يکشنبه 31 شهريور 1392
  • شنبه 30 شهريور 1392
  • جمعه 22 شهريور 1392
  • چهارشنبه 30 مرداد 1392
  • سه شنبه 29 مرداد 1392
  • دوشنبه 28 مرداد 1392
  • يکشنبه 27 مرداد 1392
  • شنبه 26 مرداد 1392
  • جمعه 25 مرداد 1392
  • پنجشنبه 24 مرداد 1392
  • چهارشنبه 23 مرداد 1392
  • سه شنبه 22 مرداد 1392
  • دوشنبه 21 مرداد 1392
  • يکشنبه 20 مرداد 1392
  • شنبه 19 مرداد 1392
  • جمعه 18 مرداد 1392
  • پنجشنبه 17 مرداد 1392
  • چهارشنبه 16 مرداد 1392
  • سه شنبه 15 مرداد 1392
  • دوشنبه 14 مرداد 1392
  • شنبه 12 مرداد 1392
  • جمعه 11 مرداد 1392
  • پنجشنبه 10 مرداد 1392
  • سه شنبه 08 مرداد 1392
  • دوشنبه 07 مرداد 1392
  • يکشنبه 06 مرداد 1392
  • چهارشنبه 26 تير 1392
  • سه شنبه 18 تير 1392
  • دوشنبه 17 تير 1392
  • يکشنبه 16 تير 1392
  • شنبه 15 تير 1392
  • جمعه 14 تير 1392
  • چهارشنبه 12 تير 1392
  • جمعه 07 تير 1392
  • پنجشنبه 06 تير 1392
  • يکشنبه 02 تير 1392
  • شنبه 01 تير 1392
  • جمعه 31 خرداد 1392
  • پنجشنبه 30 خرداد 1392
  • چهارشنبه 29 خرداد 1392
  • سه شنبه 28 خرداد 1392
  • دوشنبه 27 خرداد 1392
  • يکشنبه 26 خرداد 1392
  • شنبه 25 خرداد 1392
  • جمعه 24 خرداد 1392
  • پنجشنبه 23 خرداد 1392
  • چهارشنبه 22 خرداد 1392
  • سه شنبه 21 خرداد 1392
  • دوشنبه 20 خرداد 1392
  • شنبه 18 خرداد 1392
  • پنجشنبه 16 خرداد 1392
  • چهارشنبه 15 خرداد 1392
  • سه شنبه 14 خرداد 1392
  • دوشنبه 13 خرداد 1392
  • يکشنبه 12 خرداد 1392
  • شنبه 11 خرداد 1392
  • جمعه 10 خرداد 1392
  • پنجشنبه 09 خرداد 1392
  • چهارشنبه 08 خرداد 1392
  • سه شنبه 07 خرداد 1392
  • دوشنبه 06 خرداد 1392
  • يکشنبه 05 خرداد 1392
  • شنبه 04 خرداد 1392
  • جمعه 03 خرداد 1392
  • پنجشنبه 02 خرداد 1392
  • سه شنبه 31 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 30 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 29 ارديبهشت 1392
  • شنبه 28 ارديبهشت 1392
  • جمعه 27 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 26 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 24 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 22 ارديبهشت 1392
  • شنبه 21 ارديبهشت 1392
  • جمعه 20 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 19 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 17 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 16 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 15 ارديبهشت 1392
  • شنبه 14 ارديبهشت 1392
  • جمعه 13 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 05 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 04 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 02 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 01 ارديبهشت 1392
  • شنبه 31 فروردين 1392
  • جمعه 30 فروردين 1392
  • پنجشنبه 29 فروردين 1392
  • چهارشنبه 28 فروردين 1392
  • سه شنبه 27 فروردين 1392
  • شنبه 24 فروردين 1392
  • جمعه 23 فروردين 1392
  • چهارشنبه 21 فروردين 1392
  • سه شنبه 20 فروردين 1392
  • دوشنبه 19 فروردين 1392
  • يکشنبه 18 فروردين 1392
  • شنبه 17 فروردين 1392
  • جمعه 16 فروردين 1392
  • چهارشنبه 14 فروردين 1392
  • دوشنبه 21 اسفند 1391
  • شنبه 19 اسفند 1391
  • دوشنبه 07 اسفند 1391
  • يکشنبه 08 بهمن 1391
  • دوشنبه 02 بهمن 1391
  • پنجشنبه 21 دی 1391
  • دوشنبه 18 دی 1391
  • جمعه 15 دی 1391
  • چهارشنبه 13 دی 1391
  • دوشنبه 11 دی 1391
  • شنبه 02 دی 1391
  • چهارشنبه 15 آذر 1391
  • يکشنبه 12 آذر 1391
  • سه شنبه 07 آذر 1391
  • جمعه 03 آذر 1391
  • پنجشنبه 02 آذر 1391
  • چهارشنبه 01 آذر 1391
  • سه شنبه 30 آبان 1391
  • شنبه 27 آبان 1391
  • دوشنبه 22 آبان 1391
  • جمعه 19 آبان 1391
  • چهارشنبه 17 آبان 1391
  • دوشنبه 15 آبان 1391
  • پنجشنبه 11 آبان 1391
  • دوشنبه 08 آبان 1391
  • يکشنبه 07 آبان 1391
  • دوشنبه 01 آبان 1391
  • جمعه 28 مهر 1391
  • چهارشنبه 26 مهر 1391
  • يکشنبه 23 مهر 1391
  • شنبه 22 مهر 1391
  • جمعه 21 مهر 1391
  • پنجشنبه 20 مهر 1391
  • سه شنبه 18 مهر 1391
  • يکشنبه 16 مهر 1391
  • جمعه 14 مهر 1391
  • پنجشنبه 13 مهر 1391
  • دوشنبه 10 مهر 1391
  • جمعه 07 مهر 1391
  • پنجشنبه 06 مهر 1391
  • چهارشنبه 05 مهر 1391
  • سه شنبه 04 مهر 1391
  • دوشنبه 03 مهر 1391
  • شنبه 25 شهريور 1391
  • سه شنبه 21 شهريور 1391
  • شنبه 18 شهريور 1391
  • جمعه 10 شهريور 1391
  • چهارشنبه 08 شهريور 1391
  • پنجشنبه 02 شهريور 1391
  • يکشنبه 29 مرداد 1391
  • پنجشنبه 26 مرداد 1391
  • دوشنبه 23 مرداد 1391
  • چهارشنبه 18 مرداد 1391
  • يکشنبه 15 مرداد 1391
  • دوشنبه 02 مرداد 1391
  • يکشنبه 01 مرداد 1391
  • شنبه 31 تير 1391
  • پنجشنبه 29 تير 1391
  • شنبه 17 تير 1391
  • جمعه 16 تير 1391
  • چهارشنبه 07 تير 1391
  • شنبه 03 تير 1391
  • سه شنبه 30 خرداد 1391
  • دوشنبه 29 خرداد 1391
  • شنبه 27 خرداد 1391
  • جمعه 26 خرداد 1391
  • چهارشنبه 24 خرداد 1391
  • سه شنبه 23 خرداد 1391
  • شنبه 20 خرداد 1391
  • سه شنبه 16 خرداد 1391
  • يکشنبه 14 خرداد 1391
  • پنجشنبه 11 خرداد 1391
  • چهارشنبه 10 خرداد 1391
  • سه شنبه 9 خرداد 1391
  • يکشنبه 7 خرداد 1391
  • پنجشنبه 4 خرداد 1391
  • پنجشنبه 21 ارديبهشت 1391
  • جمعه 15 ارديبهشت 1391
  • سه شنبه 12 ارديبهشت 1391
  • دوشنبه 4 ارديبهشت 1391
  • دوشنبه 7 فروردين 1391
  • پنجشنبه 11 اسفند 1390
  • سه شنبه 9 اسفند 1390
  • يکشنبه 7 اسفند 1390
  • نظرسنجی
    آیا با گذاشتن آپدیت آنتی ویروس ها در سایت موافق هستید ؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 391
  • کل نظرات : 64
  • افراد آنلاین : 63
  • تعداد اعضا : 1081
  • آی پی امروز : 210
  • آی پی دیروز : 197
  • بازدید امروز : 257
  • باردید دیروز : 350
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 257
  • بازدید ماه : 257
  • بازدید سال : 131,820
  • بازدید کلی : 907,748